Rawatan Spa Bridal Shah Alam Best Seller

NAK KAHWIN NI?? MENCARI-CARI SPA BRIDAL ANDA BAKAL RAJA SEHARI!!!!

 RAWATAN SPA BRIDAL: RAPIKAN DIRI UNTUK SUAMI “Wahh relax rasanya selepas buat rawatan spa pengantin di CANTIK PERSIS CELEBRITI. Bukan apa, dah berbulan2 saya bekerja keras nak pastikan majlis ni berjalan lancar..

Hampir lupa pula dengan persiapan diri saya untuk husband. Yang paling saya berpuas hati mandi susu dan mandi bunga, scrub, lama tak sental badan. Barulah confident nak buat 1st impression utk husband kan. Hehehe..

Sangat selesa, staff pun mesra. Sangat berbaloi  SPA BRIDAL ni.. untuk semua bakal pengantin perempuan ye” . Jika anda juga nak dapatkan rawatan spa dan facial dipercayai ramai

 HAA BILA SAYA BOLEH MULA BUAT RAWATAN SPA PENGANTIN? Jawapan: Sebaiknya, bakal pengantin dinasihatkan buat sebulan sekali atau seminggu ke 4 hari lagi sebelum majlis anda. Jika kesuntukan masa, sekali rawatan sebelum majlis sudah memadai atau nak amalkan rawatan ini sebulan sekali pun bole☺️ walaupun selepas berkahwin. Rapikan diri untuk suami.

SOALAN: BAGAIMANA CARA UNTUK MENEMPAH SPA BRIDAL INI?

Korang boleh Whatsapp untuk appointment treatment bole

UNTUK PERTANYAAN / MAKLUM BALAS

Anda bole direct whatsapp

===========================\

*Direct Whatsapp saja* 😊
📲SIS INA : 017-9391330
📲HQ : 010-8061350

DIRECT WHATSAPP LINK 👇👇
📲http://mampuchantek.wasap.my
📲http://cantikpersisHQ.wasap.my
☎️ *Untuk hubungi SALON : 03-55194159*

===========================

Jangan tunggu lama-lama, slot kegemaran anda, terutama weekend selalu penuh! Whatsapp sekarang untuk tempah slot kegemaran anda.

 Tunggu apa lagi, Whatsapp sekarang!! PS: Tag atau SHARE post ini kepada kawan anda yang bakal berkahwin dalam masa terdekat. Selamat Pengantin Baru kami ucapkan!

#spapengantin #spabridal #promoraya #spashahalam

Leave a Comment